Сardiology doctors

Quisque nec quam convallis, scelerisque risus in, viverra ipsum. Mauris sed molestie magna. Nunc auctor aliquet tortor in venenatis.

Сardiovascular doctors

Quisque nec quam convallis, scelerisque risus in, viverra ipsum. Mauris sed molestie magna. Nunc auctor aliquet tortor in venenatis.

Pediatrics doctors

Quisque nec quam convallis, scelerisque risus in, viverra ipsum. Mauris sed molestie magna. Nunc auctor aliquet tortor in venenatis.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 15 reviews
door Riekje Bouman-Waterman

Vakkundig en met enorme inzet geholpen.
 
Begin 2019 kwam ik terecht bij Roland Willemse, na eerder met erg slecht resultaat (zowel onder- als bovenprothese bleef breken) behandeld te zijn door twee andere tandtechniekers in Brielle. Door de vele breuken wilde de zorgverlener dat ik eerst door hun eigen tandarts werd beoordeeld. Deze was van mening dat mijn protheses telkens braken doordat mijn kaak te weinig was geslonken en de kracht van mijn beet. De verzekeringstandarts was van mening dat ik naar het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in Rotterdam moest gaan. Roland was het hier absoluut niet mee eens en heeft meerdere keren protest aangetekend. Zelfs de implantoloog werd ingeschakeld en beiden kwamen tot de conclusie dat de prothese op "slot" zat en gewoon niet goed was. Opnieuw ging Roland bellen met de zorgverzekeraar, die na veel gedoe uiteindelijk toegaf fout te zijn geweest en de vergoedingstoestemming opnieuw gaf. Nu, na veel passen en meten en bijwerken, loop ik rond met een heerlijk gebit waar ik weer vertrouwen in heb. Ik kan goed eten, praten en heb weer vertrouwen dat het goed zal gaan. Dankjewel Roland voor al je inzet. 
 
Groetjes,
Riekje

door Nel Haver

Bedankt Roland voor de prima service en het vervaardigen van een heel goed bovengebit en een plaatje met kiezen onder. Dankzij jou kan ik weer goed eten en goed 'bijten'.Na jarenlang te hebben getobd met een niet goed passend bovengebit ben ik reuze blij met jouw vakmansschap en heb ik weer een gebit waar ik alles mee kan eten. Dat wordt binnenkort uit eten gaan. Ook lijkt het precies op mijn eigen tanden van vroeger en heb ik het gevoel dat ik mijn eigen tanden terug heb.

door Ria van Eldijk

Hallo ik wil even zeggen dat ik geen klant was van Roland, maar mijn beugel van mijn klik gebit was los gegaan. Op zaterdag morgen gebeld, kon gelijk komen, netjes behandeling en snel. Niets dan lof heel aardige man.

door F.J. Hagenbeek

Eindelijk weer een goed en mooi kunstgebit.De service en behandeling zijn prima en je merkt dat Roland echt super zijn best doet om je een goed gebit te geven,zijn vakmanschap en de vriendelijke behandeling maken dat je je snel op je gemak voelt.Ik ben er heel blij mee, dit is een prima adres voor je nieuwe kunstgebit.

door Piet van Beveren

Nieuw kunstgebit, Ik ben zeer tevreden over de praktijk van Ronald Willemse en kan hem aan iedereen aanbevelen.

door Hennie Stam

Door een reparatie van mijn oude prothese bij Roland terecht gekomen daar mijn oude tandprotheticus geen contract meer had met mijn zorgverzekeraar IZA. Een paar keer zijn de reparaties perfect uitgevoerd. Recentelijk bij hem geweest voor een volledige nieuwe boven en onder prothese. De totale behandeling is perfect geweest en het eindresultaat is subliem. Een prima pasvorm en van een betere kwaliteit dan de vorige. Bij Roland staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en gaat constant voor de beste oplossing voor de klant. Bij mij waren er wat problemen met de zorgverzekeraar daar mijn prothese op natuurlijke implantaten rust en daardoor het magnetisch gedeelte niet vergoed wordt. Uiteindelijk heeft hij voor mij een prima oplossing bedacht die ook door de zorgverzekeraar vergoed wordt. Ook op de nazorg valt niets aan te merken. Roland Willemse is zeker een aanrader voor iedereen met gebitsproblemen.

door Wil en Leo van Loon

na lang zoeken op het internet om een geschikt tandprothetische praktijk te vinden, zijn wij uitgekomenbij de heer Roland Willemse.Mede door zijn website welke vakmanschap en vertrouwen uitstralen.Na een eerste kennismaking en een oriènterend gesprek te hebben gehad , ontstond er meteen een klik met Roland.Niet alleen zijn kennis van zaken omtrent het maken van een prothese , ook zijn gevoel van humor maakte de kennismaking tot een aangename aangelegenheid .Na een paar keer op zijn praktijk te zijn geweest voor de nodige behandelingen , was het eindresultaat , een goed en passende prothese , van uitzonderlijke kwaliteit.Kortom Roland Willemse is een ietwat ondeugende maar een kanjer van een tandtechniker . Aanbevolen voor mensen die een prothese willen laten maken.

door Dhr. A.H. Dolaar

In een paar woorden samengevat:Verstand van zaken.Professionele aanpak.Prima behandeling.Klantvriendelijk.Prima pasvorm.Prima service.100% tevreden.

door Dhr. R. Bijkerk

Ik ben heel erg tevreden hoe ik behandeld ben,en hoe snel ik een nieuwe protégé had .en ik ben bij de grote tandarts op de akkers geweest en leverde heel slecht werk af .daarom is dit heerlijk op het plateau dichtbij en is er een vraag vraag het meneer Willemse ikzelf ben heel goed geholpen ik kan weer eten met gebit wat ik nu heb dat was anders met mijn oude protégé dus ik raad hem echt aan.R.Bijkerk Ps omdat Willemse hier nodig is we hebben al zo weinig keuze

door Mevr.Blok

Hierbij wil ik Roland Willemse bedanken voor de uitstekende behandeling betreffende een nieuw kunstgebit,de pasvorm was al reeds gelijk prima en ik heb geen last ondervonden en kon gelijk alles eten,dus een pluim voor Roland!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»